Nyhed

DFF opslår midler til ERC-støtteprogram

Danmarks Frie Forskningsfond opslår op til 10 millioner kroner til et dansk ERC-støtteprogram som en del af den politiske aftale om fri forskning, talentudvikling og forskning i klimaforandringer.

Det danske ERC-støtteprogram skal styrke talentfulde yngre forskeres muligheder for at få store EU-bevillinger til lovende ny forskning baseret på forskernes idéer.

Læs opslaget DFF - Dansk ERC-støtteprogram

Målrettet tidligere ansøgere med en positiv vurdering

Det danske ERC-støtteprogram er målrettet danske ansøgere, som har været tæt på at opnå en bevilling fra European Research Council (ERC). Formålet med programmet er at gøre det muligt for ansøgere at forbedre deres ansøgning til et Starting Grant eller Consolidator Grant fra ERC.

Danmarks Frie Forskningsfond kan give bevillinger til ansøgere, hvis ansøgning har fået en positiv vurdering af ERC uden at opnå en bevilling i den afgørende fase. Bevillingerne tildeles de ansøgere, som inden for en given frist vil kunne forbedre deres ansøgning med henblik på at øge sandsynligheden for at få en bevilling fra ERC.

Ansøgninger til DFF—Dansk ERC-støtteprogram modtages og behandles løbende frem til den 18. oktober 2021. Første ansøgningsfrist 10. maj 2021.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Specialkonsulent Mads de Wolff, tlf. 7231 8436, e-mail: mdw@ufm.dk

8. marts 2021