Nyhed

OECD: Committee for Agriculture and Fisheries udbyder nu Fellowship Award og International Conference Sponsorship

OECD’s Co-operative Research Programme: Biological Resource Management for Sustainable Agricultural Systems (CRP) giver nu mulighed for at søge ”Fellowship Award” til styrkelse af internationale forskningsnetværk, samt ”international Conference Sponsorship”, som giver finansiel støtte til etableringen af internationale konferencer. Deadline 10. september 2019.

CRP har til formål at bidrage til opnåelse af globale politiske mål ved at facilitere internationalt samarbejde mellem forskere og institutioner. Programmet fokuserer på globale problemer såsom fødevaresikkerhed, klimaforandringer og internationalt økonomisk sammenspil gennem handel og forskning. DFF | Teknologi og Produktion bidrager til dette samarbejde, hvilket giver danske forskere mulighed for at søge støtte til fellowship og internationale konferencer. 

De tre overordnede temaer, der kan søges indenfor, er: ”Managing Natural Capital for the Future”, ”Managing Risks in a Connected World” og ”Transformational Technologies and Innovation”.

Fellowships

CRP finansierer forskningsprojekter af kortere varighed for individuelle forskere i andre OECD lande. Dette stipendium skal styrke udvekslingen af ideer og styrke det internationalt samarbejde. Flere af de tidligere fellowships har desuden resulteret i et længerevarende samarbejde mellem den deltagende og værtsinstitutionen.

Konferencer

CRP sponsorerer internationale konferencer og workshops for at holde politiske beslutningstagere, virksomheder og forskningsinstitutioner verden over opdaterede på den videnskabelige udvikling og innovative forskning.

Deadline for ansøgning til både fellowships og konferencer er den 10. september 2019.

Læs opslaget her 

Du kan læse mere i OECD’s poster og flyer, samt på deres hjemmeside. 

12. juli 2019