Plasma er den fjerde grundlæggende tilstand af stof efter fast stof, væske og gas. Det udgør ioniseret gas, elektroner, fotoner og adskillige reaktive kemiske komponenter. De to typer plasma inkluderer termisk plasma og ikke-termisk plasma, som også kaldes koldt plasma. Koldt plasma, der fungerer ved stuetemperatur og atmosfærisk tryk, har for nylig fundet en række anvendelser til konservering af fødevarer, da det ødelægger skadelige mikroorganismer og skadedyr. Teknologien er blevet et banebrydende værktøj til at producere patogenfrit korn. Nylige undersøgelser har også vist, at kold plasmabehandling øger frøets spirehastighed. Imidlertid er det nuværende fokus udelukkende placeret på inaktivering af mikroorganismer og forbedring af spireeffektivitet. Korn er en vigtig ernæringsmæssig kilde til proteiner, men hvad hvis plasmabehandlingen nedbryder disse proteiner og producerer uønskede eller potentielt giftige stoffer i korn? Har det nogen konsekvens på kornproteins ernæringsmæssige egenskaber? Dette projekt foreslår en række af aktiviteter til at besvare disse spørgsmål.